Startsidapraktikenbehandlinghundosteopatipatientkommentarerfakta & historiakontakt"Med en oerhörd känsla för kroppen som en helhet hjälpte Karoline mig att komma tillbaka i rätt balans efter min tredje förlossning. Med hjälp av mjuka inkännande korrigeringar och rörelser kunde mitt bäcken hitta rätt läge igen för att kunna fungera optimalt"

Linda 31 år

”Jag har sedan några år lidit av spänningshuvudvärk. Efter att ha testet flera olika preparat och sjukgymnastik utan att uppleva någon långvarig förbättring fick jag rekommendation att vända mig till en osteopat. Redan efter den första behandlingen märkte jag en tydlig förbättring. Osteopatin har underlätttat det för mig såväl i mitt privat- och yrkesliv.”

Anette 29år,
Civilingenjör

Jag sökte hjälp för min stelhet i nacke, axlar och rygg i förebyggande syfte. Efter tre behandlingar och hemmaövningar, känner jag mig mer smidig och inte lika spänd i kroppen. Den osteopatiska behandlingen känns bra eftersom det är en helhets-
behandling med skelett och kroppshållning i focus och behandlar inte bara utvalda delar av kroppen.

Anna 26 år,
R&D Scientist och egen företagare

I skolan upptäckte skolläkaren att jag hade scolios. Jag blev röntgad i maj och doktorn bestämde att detta skulle följas upp med ny röntgen efter 4 månader för att se om det var stabilt eller om jag kanske skulle behöva korsett eller operation av ryggen. Mamma letade upp en osteopat för att förhoppningsvis förhindra att snedheten i ryggen blev sämre. Jag har varit på ganska många behandlingar. Hon skruvar och vrider på min kropp. Man blir rätt trött av det. Och så får man inte hoppa studsmatta de närmsta dagarna efter behandlingen. Men annars är det helt ok. Det gör inte ont alls. Den andra röntgenundersökningen som gjordes i september visade att jag inte blivit snedare i ryggen och nu är största risken för korsett/operation över. Yippe! För säkerhetsskull kommer det att bli en koll till med röntgen i mars. Och som extra bonus slapp jag tandställning också. Eftersom min hållning har blivit mycket bättre så blev överbettet också mindre. Två flugor i en smäll!

Sara 13 år

Osteopatisk behandling har minskat mina spänningssmärtor i nacke och axlar
väsentligt, och smärtor p g a stelhet i ländryggen, som jag dragits med i
över 30 år, försvann efter en enda behandling. Behandlingen är mycket mjuk
och behaglig, och efter varje behandlingstillfälle känner jag mig mycket
avslappnad, en effekt som är påtaglig och bestående. Efter att ha upplevt
denna djupa avslappning har jag också blivit mera uppmärksam på mina
spänningar och kan medvetet försöka slappna av bättre i spända situationer.

Anita 59år
Musiker

Jag var slutkörd av mitt jobb, hade under lång tid jobbat alldeles för mycket och tog mig aldrig tid för återhämtning, hade ständig spänningshuvudvärk, hade dålig hållning och ont i ryggen. Tidigare har jag provat att gå till sjukgymnast, kiropraktor och naprapat, men jag har aldrig blivit av med mina problem. Jag läste om Karoline och hennes Osteopatpraktik i lokaltidningen, och bestämde mig för att ge det ett försök.

Jag gick på behandlingar i ungefär tre månader, i samma veva som jag blev sjukskriven från mitt jobb p g a utbrändhet. Behandlingarna var mycket behagliga. Karoline gör en del små manipuleringar (vid låsningar), men mestadels känner man knappt att hon gör någonting alls. Först trodde jag inte att något skulle kunna hända, men där hade jag fel. Jag påverkades ordentligt av behandlingarna, och blev efteråt mycket trött och totalt avslappnad under flera dagar. Jag kände redan efter första behandlingen att något hände med kroppen. Så här hade den aldrig reagerat förut. Blodet verkligen pulserade överallt, och jag kände mig direkt mycket klarare och fräschare i huvudet. Det var som om behandlingarna öppnade upp stänga dörrar i systemet.

Jag har en hormonrubbning, som innebär att jag sällan får ägglossning. I flera år hade jag och min man längtat efter att kunna få barn. Vi hade utretts, och läkarna menade att det i princip var omöjligt för mig att bli gravid på naturligt sätt. Vi skulle få hjälp av hormoner och IVF. När vi var redo att påbörja den utlovade behandlingen – ville de inte utföra den, eftersom de menade att jag var för stressad för att det skulle kunna fungera. Det chockbeskedet fick jag knappt ett år innan jag besökte Karoline för första gången. Vi skulle inte få den hjälp vi behövde för att kunna bli föräldrar. Jag tog det mycket hårt, det var säkert en starkt bidragande orsak till min utbrändhet. När jag hade gått hos Karoline ett tag, upptäckte jag plötsligt att mensen kom varje månad… Strax därefter blev jag mirakulöst gravid, helt på naturligt sätt! Jag tror att Karolines behandlingar har hjälpt min kropp att slappna av och komma i balans – så att den kunde börja fungera normalt! Vi har fått den allra finaste av gåvor, en underbar liten son – och vi är så lyckliga! Varmt TACK Karoline, det är naturligtvis helt ovärderligt för oss!

Förutom att jag lyckades bli gravid, försvann huvudvärken och det onda i ryggen, dessutom fick jag bättre hållning. För mig var det verkligen ett lyckokast att jag kontaktade Karoline!

Karin 36 år

Jag har scolios. Som tonåring hade jag korsett och när jag blev av med den skulle regelbundna övningar stärka min ryggmuskulatur och därmed få smärtan att minska. Med åren blev det dock sämre och jag lärde mig att leva med ständig ryggvärk. Nu vet jag att jag inte alls behöver leva med smärta eller besvär eftersom Karoline jobbar med hela min kropp och även har en imponerande känsla för att kunne återställa den obalans som jag har. Jag började med behandlingen för tre år sedan och redan efter bare ett par besök var jag smärtfri! Det kändes som en riktig befrielse och ett rejält lyft för min livskvalitet. Jag vill verkligen uppmuntra alla som upplever problem och som kanske har kroniska besvär att inte ge upp utan istället söka hjälp. Behandlingen som Karoline erbjöd var lösningen för mig och jag önskar alla att hitta "sin egen Karoline" för att må bättre.

Katharina 37 år

  Behandling

HEL IGEN MED OSTEOPATI
Läs artikeln om Karoline Blom Rydell i tidningen Allas 7/09:

 Hel igen med osteopati

Bota vÄrken med osteopati
"Osteopati hjälper kroppen att komma i balans för att därigenom uppnå hälsa, säger Karoline Blom Rydell, diplomerad osteopat...."

Utdrag ur artikel i Lokaltidningen